Även om man inte tror det.

Hejsan bloggen!
 
Nu sitter jag hemma och det är påsklov! Okej det har det varit sen förra torsdagen.. Jag hade påsklov en vecka tidigare än alla andra. Lite segt må jag säga, så nu börjar jag på tisdag igen.
Idag har jag hunnit med att leka med min hund Magnus ute i trädgården, tagit hand om min lillasysters tamagotchis -nostalgi-, sprungit tvärs över grannens tomt för att hämta hem min nyligen nyligen påkörda-skadade katt som smet, längtat efter sommaren och att segla, knutit knopar och lyssnat på John Mayer, Mat Kearney och Håkan Hellström och nu sitter jag och läser min bibel och funderar över världsliga saker. 
Jag kom att tänka på att idag är det långfredagen! Den dag då Jesus korsfästes, bara för oss.
Tänk vad underbar han måste ha varit som person. Att offra sig, för oss. För det är jag så sjukt obeskrivligt tacksam. Guds kärlek är så stor att man egentligen inte förstår. Så stor.
 
Sen idag har jag också tänkt på att det är många som säger t.ex. Nu har inte jag varit i kyrkan på så länge och jag känner mig så okristen... 
 
Sådär kunde jag känna mig för några år sedan, att när jag inte hade varit i kyrkan eller i kontakt med Jesus på ett tag så upplevdes han längre bort. Men jag är glad, för idag är det verkligen inte så längre.
Jag behöver inte vara i kyrkan på ett tag för jag vet, jag vet att Jesus är med mig ändå, att jag kan gå en stund, ett tag utan att be eller så och jag kommer fortfarande veta att Jesus är hos mig. Han är som luften - jag lever i honom, han lever i mig, jag andas honom, jag skulle inte klara mig utan honom och han kommer aldrig att försvinna, aldrig. Han säger i bibeln att han är med oss tills tidens slut och det känns så himla betryggande.
 
Så du behöver inte känna dig skyldig, absolut inte, att du måste be eller att du måste tända ett ljus eller gå till kyrkan.
 
Gud tycker om dig precis som du är och han är glad om du är glad.
 
Ikväll ska jag antagligen till en grej i Floda Missionskyrka som kallas Fredax och hänga med massa underbara människor och jag tycker definitivt att just du ska dit! 
 
Ha det gött och massa kärlek från mig 
RSS 2.0